30 HÓNAP GARANCIA

HYUNDAI 30 hónap GARANCIA

Tisztelt Vásárló!

Köszönjük, hogy az Ön által választott termékre vonatkozó HYUNDAI 30 hónapos GARANCIÁT kihasználta! Ezt a törvényes garancia felüli szolgáltatást regisztrációval szükséges aktiválni!

Amennyiben ezen feltételek valamely rendelkezésekre nem térnek ki, akkor ezekre a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni! A HYUNDAI 30 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás céges vevőkre (jogi személyekre) vagy magánvállalkozókra nem vonatkozik. A szolgáltatást kizárólag csak természetes személyek vehetik igénybe, kereskedelmi vagy vállalkozási célból megvásárolt termékekre a fenti garancia nem vehető igénybe.

Érvényes regisztrációhoz szüksége lesz a vásárolt termékről szóló információkat tartalmazó nyugtára és a regisztráció végén található személyi adat feldolgozáshoz való engedélyre!

A regisztráció kitöltése után visszaigazoló e-mailt fog kapni, amely a HYUNDAI Igazolásra utaló linket tartalmazza, ahol az Ön által kitöltött adatok lesznek megtalálhatóak.

Ezt az igazolást, amelyet kinyomtathat, vagy lementhet, tartsa meg az esetleges reklamáció esetére! Az akció szabályai ITT találhatóak!

 

 

 

 

Javasoljuk