Befőző edény Hyundai PC 200 fehér

Sdílet

14 üvegre való befőző edény 27 l-es kapacitással, folyamatos termosztáttal és 120 perces időzítővel, mely a kívánt hőmérsékleten tartja az italokat, gulyást.

Hyundai PC 200 befőző edény fehér zománc kivitelben tökéletes a gyümölcs, vagy zöldség befőzéséhez, vagy sterilizáláshoz, de akár családi partikon is jól használható melegtartási funkciójának köszönhetően.

27 l-es kapacitása és 32,5 cm átmérőjű rácsa kényelmes befőzést tesz lehetővé akár 14 1 l-es kapacitású üvegben. A kívánt hőmérséklet könnyen beállítható a folyamatos termosztát segítségével 50 - 100 °C között, a hőmérséklet elérését pedig egy hangjelzés jelzi. Használható az időzítő kapcsolója is 20 - 120 perc között és folyamatos működést is lehet kiválasztani. A csap segítségével a vizet könnyen ki lehet engedni.

Az edény nemcsak befőzésre használható, hanem partikon, ünnepségeken, vagy táborokban is. A készüléket, mint egy termoszt lehet használni folyamatos melegítéssel. A meleg teát, vagy a forralt bort a kívánt hőmérsékleten tartja. A csapot a belső oldalról be lehet zárni és az edényben így a gulyást, vagy levest melegen lehet tartani. A csap bezárása a nem kívánt eldugulást akadályozza meg.

Az edény minőségi zománccal ellátott, a fűtőelem az egyenes alj alatt található. Fogantyúi hőszigeteltek, túlmelegedés és üresjárat elleni védelemmel felszerelt.

Befőző edény
* Kapacitása 27 l
* Gyümölcsök és zöldségek befőzéséhez és sterilizálásához
* Az edény felülete minőségi zománc
* Belefér a leggyakrabban használt 14db 1 liter kapacitású befőző üveg
* Az időzítő 20-120 percre állítható be, illetve működhet folyamatosan is
* Befőző üvegekhez való 32,5 cm átmérőjű rács
* 50-100 ° C között folyamatosan állítható termosztát
* Hangjelzés a beállított hőmérséklet elérésénél
* Műanyag kiöntő csap
* Használható, mint meleg ital automata, valamint levesek és pörköltek előkészítéséhez
* Hőszigetelt fogantyú
* Rejtett fűtőspirál - lapos aljú
* Túlmelegedés és víz nélküli működés elleni biztosíték
* Belső méretek (m x sz): 30 x 34.5 cm
* Teljesítmény felvétel 1800 W
Hol vásárolható meg