Befőző edény Hyundai PC 222 rozsdamentes

Sdílet

Befőző edény

A befőzés mellett a Hyundai PC 222 befőző edénnyel zöldségeket is főzhet, melegíthet vagy blansírozhat. Az igazi gulyás elkészítése az egész család számára játék lesz. A hideg téli napokon minden bizonnyal értékelni fogja a segítőt, aki forró italokat készít például forralt bort vagy teát.

Az edényen található termosztát lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását 30 ° C és 100 ° C között, és automatikusan megtartja a beállított hőmérsékletet a felmelegedést követően, 1 - 180 percig, beállítástól függően. Ha hosszabb ideig szükséges tartani a hőmérsékletet, az edény folyamatosan is képes rá, ez esetben manuálisan kapcsolja ki az időzítő funkciót.
Ha szeret takarékoskodva gondolkodni, próbálja meg gőzöléssel lerövidíteni a főzést. Öntsön kb. 5-10 cm vizet az edénybe, mely a készülék bekapcsolásakor sokkal gyorsabban felmelegszik, és a keletkező gőznek köszönhetően akár 60% -kal gazdaságosabban főzhet.

Praktikus leeresztő csap

Ünnepre vagy gyermektáborba készül? Ez esetben minden bizonnyal jól jön egy praktikus lefolyócsap, amelynek köszönhetően minden lehetőségnél ragyogni fog az edénnyel. A folyamatos működés lehetőségének köszönhetően továbbra is forró teát vagy forralt bort fogyaszthat. Hosszú találkozók vagy konferenciák során pedig adja magát a forró kávé lehetősége, melyet nagy mennyiségben be tud készíteni a vendégei számára ezzel a készülékkel.

Ha azonban gulyáslevest vagy valamilyen ragut készít, akkor jobb, ha nem használja a leeresztő csapot, hiszen a szilárd részek eltömíthetik a szelepet.

A Hyundai PC 222 edény biztonsági hőbiztosítékkal van felszerelve, amely megakadályozza a készülék bekapcsolását, ha véletlenül elfelejti feltölteni vagy nem tölti fel eléggé folyadékkal. Hosszú melegítés közben ügyeljen arra, hogy a víz ne forrjon fel.Befőző edény


* 25 l térfogat
* Gyümölcsök és zöldségek konzerválására és sterilizálására
* Minőségi rozsdamentes acél tartály
* 14 literes űrtartalom
* Állítható időzítő 1-180 perc.
* Rozsdamentes acél rostély 29,7 cm átmérőjű üvegekbe
* Folyamatos hőmérséklet-szabályozás 30-100 ° C
* Hangjelzés a beállított hőmérséklet elérésekor
* Nagy LCD kijelző
* Automatikus kikapcsolás
* Műanyag lefolyócsap
* Forró italok készítésére, levesek és gulyások készítésére is alkalmas
* Hőszigetelt fogantyúk
* Rejtett hőspirál - lapos fenekű
* Biztonsági biztosíték a túlmelegedés és az alapjárat ellen
* Belső méretek (magasság x szélesség): 30 x 36,7 cm
* Teljesítményfelvétel 2000 W
* Tápkábel hossza 1,2 m
* Csúszásgátló lábak
* Védelmi osztály: I, CE tanúsítás

Hol vásárolható meg


Termék paraméterei
Befőző edény Hyundai PC 222 rozsdamentes
Teljesítményfelvétel2000 W
Fő edény kapacitása25 l
Súly 4,7 kg
Magasság 48,0 cm
Szélesség 46,0 cm
Mélység 45,5 cm
Csomagolás súlya 6.490 kg
Csomagolás magassága 55,0 cm
Csomagolás szélessége 43,5 cm
Csomagolás mélysége 43,5 cm