Čistička vzduchu Hyundai AP 235

Sdílet

Hyundai légtisztító akár 40 m2 méretű szobák számára. Ionizációja sem hiányzik, elektrosztatikus szűrője pedig majdnem nullás költségeket biztosít.

A Hyundai AP 235 oszlopos elektrosztatikus légtisztító akár 40 m2 méretű szobát is képes megtisztítani, alacsony 25 W-os fogyasztással.

Hozzá még ionizáló funkcióval rendelkezik, amely a levegőt frissíti és a kellemetlen szagoktól megtisztítja.

Egészséges UV technológiájának köszönhetően a levegőt fertőtleníti a baktériumoktól és vírusoktól.


elektromagnetické záření z kosmu a radioaktivní záření z nitra Země, ale také např. blesky při bouřkách. Nejvyšší koncentraci záporných Iontů ve vzduchu můžeme pozorovat po bouřce, v blízkosti vodopádů, v jeskyních, nebo na horách. Naopak nejmenší koncentraci lze pozorovat
v prostorách, kde se nacházíme velkou část svého života (místnosti městských bytů, na ulicích,
nebo v klimatizovaných místnostech). Člověk tedy svými zásahy do prostředí, použitými stavebními
materiály, ale i výpočetní technikou, negativně ovlivňuje přirozený ionizační proces.
Protože jsou záporné Ionty významným zdrojem energie lidského těla a mají pozitivní vliv na naši
imunitu, je vhodné zajišťovat jejich vyšší množství (především v místech, kde je vyvážený poměr
Iontů narušen).
Samotný proces Ionizace pomáhá přístroji lépe čistit okolní vzduch. Vzniklé záporné ionty na sebe vážou velmi malé částice z okolního prostředí (kladně nabité částice jako např. pyl, prach, kouř apod.), čímž se vytvářejí větší částice, které čistička zachytí mnohem snadněji.
A légtísztítót lehet egész nap használni, mert a zajszintje csak 48 dB és az elektrosztatikus szűrés költségei a nullával egyenlőek.

Miért érdemes a Hyundai légtisztítót választania?
• Tisztítja a szenyezett levegőt, amely károsítja az Ön egészségét
• Nagyon hatékony a levegőben lévő szennyeződések (por, baktériumok, vírusok, penész,stb.) és az aktív oxigén segítségével a kellemetlen szagok megfogásában.
• Levegő tisztítása, fertőtlenítése és ionizálása
• Minimális működési költségek
• Szűrő csere nullás költségei
• Nagyon csendes működés
• Intuitív vezérlés és könnyű karbantartás

Tudja milyen levegőt szív be?
Az egészséges friss levegő az egyik alapvető és nagyon fontos dolog, amely az ember egészségügyi és pszichikális állapotát befolyásolja. Ezzel ellentétben a szennyezett levegő sok betegségnek, pl. ráknak, szívbetegségeknek stb.. az oka. Néhány szakértő azon a véleményen van, hogy a szenyezett levegő akár 300 000 ember halálát is okozhatja évente az EU-ban.

Az az idő, amikor nem kellett a friss és tiszta levegőt keresni és biztosítani már rég elmúlt. Sajnos az emberek nagy része nem olyan helyeken él, ahol a levegő tiszta lenne (mint pl. falvakban, hegyeken és tenger közeli helyeken, stb.). Sokszor olyan levegőt szívunk, amely szennyezett és az emberi testhez nem barátságos. A szennyezésnek a legnagyobb forrása az autó közlekedés, ipar, erőművek, por, de pl. az úgynevezetett „nem egészséges épületek szindróma is“ (SBS).

SBS (Sick Building Syndrom)
Sok ember számára nagy meglepetés, hogy úgynevezetett „nem egészséges épületek szindrómával“ szembesülünk! Ez a szindróma nagyon sok problémát okoz – fejfájást, alacsonyabb koncentrációt, szem és légúti megbetegedéseket, magas hőmérsékletet, allergiás reakciót, rossz alvást, stb.
Ezeknek a probémáknak több oka van – pl. a felhasznált építkezési anyagok, ablakok minősége, légkondi, szintetikus szőnyegek, műanyag bútorok, monitorok, másológépek, nem elegendő szellőztetés és sok-sok más, ami a beltéri levegő minőségét negatívan befolyásolja.

Azokat a szennyeződéseket, amelyek a kültérből jönnek be, nagyon nehezen lehet befolyásolni...... ezzel ellentétben a levegőt, amelyet a szobákban, munkahelyeken, lakásokban és házakban szívuk lehet! Ehhez tökéletesen alkalmazhatóak a Hyundai légtisztítók.

Levegő ionizációjának fontossága
Az ionok negatív, vagy pozitív részecskéi, amelyek mindenhol megtalálhatóak, levegőben, vízben, vagy földben nem láthatóak. A természetben az ionizáló energia forrás első sorban az elektromágneses sugárzás az űrből és a radioaktív sugárzás a Föld bolygójának közepéből, de pl. a villámlás és vihar is az. A negatív ionok legnagyobb koncentrációi a viharok után vannak, a vízesések közelében, barlangokban, vagy a hegyeken. Ezzel ellentétben a legalacsonyabb koncentráció olyan helyeken található meg, ahol az életünknek a legnagyobb részét töltjük (pl. lakások,utcák,vagy légkondival felszerelt szobák). Az építkezéseknél használt anyagokkal, számítógépes technikával az ember negatívan befolyásolja a ionizációs folyamatot. Mivel a negatív ionok az emberi energia fontos forrásai és pozitívan befolyásolják az immunrendszerünket, szükséges, hogy biztosítsuk a negatív ionok minél nagyobb mennyiségét (első sorban olyan helyeken, ahol a természetes egyensúly nem működik).


Az ionizációs folyamat segít a légtisztítónak a levegőt tisztítani. A létrehozott negatív ionok a mikrorészecskéket megfogják (a pozitív kisülésű részecskék, mint pl. pollen, por, füst, stb.), aminek köszönhetően a részecskék nagyobbak lesznek és a légtisztító könnyebben megfogja azokat.

Légtisztító

A légtisztító fő funkciói és felszerelése:
- UV technológia, aminek köszönhetően lehet a levegőt tisztítani a nem kívánt baktériumoktól és vírusoktól
- Elektrosztatikus szűrő a levegőben lévő por részecskékre. Ezt a szűrőt nem szükséges cserélni, mert könnyen mosható. Ez azt jelenti, hogy a szűrőcsere költsége szinte nulla.
- Beépített ionizátor a tisztítás hatékonyságának növeléséhez és a friss levegő létrehozásához. 3 ionizáció fokozat közül lehet választani. Ez ideális az optimális beállításhoz a szoba mérete szerint.

 • Hosszú elektrosztatikus porfogó, amely könnyen tisztítható = szűrők nullás költségei
 • Nagy teljesítményű fertőtlenítő UV technológia a nem kívánt baktériumok és vírusoktól való levegő tisztításához
 • Kényelmes vezérlést biztosító távirányító
 • Független ventilátor, mely a szobában való levegő gyors áramlását biztosítja
 • Negatív ionok és aktív oxigén létrehozása, melynek köszönhetően a szagot és füstöt eltávolítja
 • Könnyű és egyszerű tisztítás
 • Elegáns dizájn
 • Kényelmes és intuitív vezérlése
 • 1 - 7 órás időzítő
 • Akár 40 m2 méretű szobákra való
 • Zajszint 48 dB
 • Teljesítménye 25 W
 • Hol vásárolható meg


  Termék paraméterei
  Čistička vzduchu Hyundai AP 235
  Čištěný prostor40 m2
  Maximální hlučnost48 dB
  Teljesítményfelvétel25 W
  FiltrElektrostatický
  FunkceIonizace vzduchu
  Súly 4,4 kg
  Magasság 77,0 cm
  Szélesség 20,0 cm
  Mélység 27,5 cm
  Csomagolás súlya 5.900 kg
  Csomagolás magassága 80,5 cm
  Csomagolás szélessége 31,5 cm
  Csomagolás mélysége 23,0 cm