FM Transmitter Hyundai FMT 263 fekete

Sdílet

FM adó, LCD kijelző, USB bemenet, microSD kártya, Line-In, MP3 és WMA támogatás, távirányító


Hozza ki a legtöbbet az autórádiójából

Nem szeretné lecserélni régebbi vagy beépített autó rádióját? De korlátozva érzi magát a modern zenei formátumok kompatibilitás hiánya miatt? Hyundai FMT263 FM adó praktikus megoldás! Segítségével könnyedén lejátszhat MP3 vagy WMA fájlokat az autó különböző adathordozóiról.

A kompakt autós médiaközpont

A Hyundai FMT263 FM adó kis méretével is meglep. Ennek köszönhetően semmilyen módon nem akadályozza az autót, ugyanakkor számos hasznos funkciót is biztosít. Csak csatlakoztassa egy 12–24 V feszültségű autós csatlakozóaljzathoz. Az rádió LCD-kijelzőjén állítsa be az FM frekvenciát (87,6–107,9 MHz tartományban), amelyet ezután az autórádióra is hangolhat. Zavartalan utazást biztosít hosszú utak esetében is. A Hyundai FMT263 FM adó segítségével az audiofájlok több forrásból is lejátszhatóak. Az adó képes kezelni mind az USB flash meghajtókat, mind a MicroSD kártyákat. Mindkét esetben MP3, valamint WMA fájlokat is lejátszik. Ha zenéket szeretne mobiltelefonról vagy más lejátszóról lejátszani, használhatja a beépített Line-In bemenetet is. A készülék előre beállított hangszínszabályzóval is rendelkezik.

Maximális kényelmes működés

Minden autó különböző kezelőpanellel vagy más módon elhelyezett elektromos csatlakozóval rendelkezik. Ez az egyik oka annak, hogy a Hyundai FMT263 FM adó csomagja tartalmaz egy távirányítót is. Segítségével kényelmesen válthat a dalok között, vagy akár módosíthatja a hangerőt is. Az adó teljes mértékben az autó aljzatából szerzi az áramot.

* LCD 1"-os (2,5 cm) kijelző, fehér jelölések
* FM frekvencia (87,6–107,9 MHz)
* USB bemenet
* Micro SD kártya bemenet
* Bemeneti vonal
* Támogatja az MP3, WMA formátumokat
* Előre beállított kiegyenlítők
* Hangerőszabályozó
* Távirányító
* Tápegység 12–24 V
Hol vásárolható meg


Termék paraméterei
FM Transmitter Hyundai FMT 263 fekete
Paraméterek
DAB+ tunerNem
Typ MP3 příslušenstvíFM transmitter
Súly 56 g
Magasság 8,0 cm
Szélesség 4,0 cm
Mélység 8,5 cm
Csomagolás súlya 118 g
Csomagolás magassága 3,7 cm
Csomagolás szélessége 15,9 cm
Csomagolás mélysége 22,4 cm