FM Transmitter Hyundai FMT 380 BT CHARGE fekete

Sdílet

FM adó, Bluetooth 5.0, USB bemenet, microSD foglalat, USB töltőkimenet 2,4 A-ig, MP3, WMA, WAW, APE formátumok támogatása


A sokoldalú autós FM adó

A Hyundai FMT380BTCHARGE FM adó kompakt mérete ellenére meg fogja lepni Önt a funkciói számával. A Hyundai FMT380BTCHARGE FM adó elsősorban egy FM adó, amely lehetővé tesz audiofájlok lejátszását hordozható készülékéről az autórádión keresztül.
A Bluetooth funkció használatával egyszerűen csatlakoztathatja az adót mobiltelefonjához vagy táblagépéhez. Ezután csak annyit kell tennie, hogy az autórádión ugyanarra FM frekvenciára hangoljon, mint az adóé, és az autó audiorendszerén keresztül megszakítás nélkül hallgathatja kedvenc dalait. A készülék adásának FM tartománya 87,5 - 108 MHz.

Nem csak vezeték nélküli

Ha a klasszikus adathordozókat kedveli, két lehetőség közül választhat. A Hyundai FMT380BTCHARGE FM adó rendelkezik USB és Micro SD kártya bemenettel. Mindkét esetben 32 GB-ig képes kezelni az adathordozókat, és támogatja az MP3, WMA, WAW és APE zenei formátumokat.
Minden fontos információ egy tiszta LED-kijelzőn jelenik meg.
Az FM adó töltőként is használható 5V / 2,4 A kimeneti feszültséggel - vezetés közben is könnyedén feltöltheti mobiltelefonját, de a táblagépét is. Ezért nem kell aggódnia, hogy hordozható eszközei lemerülnek egy hosszabb út során.

LED kijelző
Bluetooth V 5.0
Frekvenciatartomány: 87,5 až 108 MHz
USB bemenet (max. 32 GB)
Micro SD kártya foglalat (max. 32 GB)
Támogatott formátumok: MP3, WMA, WAV, APE
USB port külső eszközök töltésére 5 V / max. 2,4 A
Bemeneti feszültség: 12 - 24 V
Hol vásárolható meg


Termék paraméterei
FM Transmitter Hyundai FMT 380 BT CHARGE fekete
Paraméterek
DAB+ tunerNem
Typ MP3 příslušenstvíFM transmitter, adaptér/autonabíječka, handsfree
Súly 53 g
Magasság 7,0 cm
Szélesség 4,5 cm
Mélység 10,0 cm
Csomagolás súlya 89 g
Csomagolás magassága 14,5 cm
Csomagolás szélessége 6,5 cm
Csomagolás mélysége 6,0 cm