Rádiós ébresztőóra Hyundai RAC 521 PLLBCH fekete

Sdílet

Rádiós ébresztőóra, nagy LED kijelző, digitális FM/AM tuner, két független ébresztőóra, SLEEP funkció, SNOOZE, AUX bemenet, USB töltő port, fejhallgató kimenet

Többfunkciós rádiós ébresztőóra, nagy kijelzővel

A Hyundai RAC521PLLBCH rádiós ébresztőóra már első pillantásra megragadja a tekintetet a nagyméretű, 47 mm-es LED kijelzőjével.

A DIMMER funkciónak köszönhetően állítható a kijelző fényereje, így mindig látható lesz a pontos idő, nappal a kényelmes leolvasás érdekében erősebb fényerőre kapcsolható, ugyanakkor éjszaka lejjebb vehető, így nem lesz zavaró alváskor.

A nagy kijelzőnek köszönhetően, könnyedén behangolhatja kedvenc AM és FM rádió adóit. Mindkét hullámhosszon legfeljebb 20 állomást lehet behangolni és tárolni a készüléken. Azoknak, akik rádiót hallgatva szeretnek elaludni, praktikus lehetőséget biztosít a SLEEP funkció. Ennek segítségével beállítható az automatikus kikapcsolási idő.

Használja a fejhallgató kimentet a zavartalan rádió hallgatáshoz. Ha inkább külső eszközökről szeretne zenét vagy podcastokat hallgatni, a készülék AUX bemenete ezt is lehetővé teszi.

Hyundai RAC521PLLBCH rádió ébresztő lehetővé teszi akár kettő, egymástól független ébresztési idő beállítását. Mindkettőnél választható ébresztő hang, vagy rádió csatorna is. Aki hosszabb ideig szeret aludni, annak nagyon fontos a SNOOZE - SZUNDI funkció is.

Egy praktikus előnye a termék oldalán található USB töltőport, aminek köszönhetően akár mobiltelefonját is tudja tölteni. Ez a funkció különösen azoknak kedvez, akiknek csak egy elektromos aljzat van az éjjeliszekrényén.

A készülék tápellátása elektromos hálózaton keresztül történik. Rövid áramszünet esetén két darab AAA-s elemmel is működtetheti a készüléket.Funkció

- LED kijelző (47 mm)
- DIMMER - a kijelző fényerejének beállítási lehetősége
- Digitális FM/AM tuner (20 FM, 20 AM előre beállított)
- SLEEP funkció
- Riasztás funkció, két riasztási idővel
- Ébredjen rádióval vagy hangjelzéssel
- SNOOZE – szundi funkció
- Fejhallgató kimenet
- AUX bemenet
- USB töltőport 5V / 1,5A

- Hálózati adapter

- 2 x AAA elem (nem tartozék)Hol vásárolható meg


Termék paraméterei
Rádiós ébresztőóra Hyundai RAC 521 PLLBCH fekete
Typradiobudík
HangolóDigitális
SávszélességAM, FM
Ismételt ébresztésIgen
Ébresztés típusaRádióriasztás, Ébresztő hang
2 ébresztési időIgen
Vetítés falraNem
ÓraIgen
USBNem
BluetoothNem
NFCNem
Mobiltelefon-töltési támogatásIgen
TápellátásAdapter
Súly 290 g
Magasság 9,0 cm
Szélesség 20,0 cm
Mélység 8,0 cm
Csomagolás súlya 375 g
Csomagolás magassága 11,0 cm
Csomagolás szélessége 8,0 cm
Csomagolás mélysége 21,2 cm