Az egészséges életmód manapság játék!

Az egészséges életmód elérése manapság nagyon egyszerű! Főleg akkor, ha egy olyan ügyes segítője van, mint a Hyundai JE337II gyümölcscentrifuga, amellyel kinyerheti a gyümölcsből az összes vitamint, feltöltődhet energiával és megteremtheti a minden napokhoz szükséges erőt.

 

Hatékony 400 W teljesítményű, hátrafelé működő motorja sokféle gyümölcsöt és zöldséget képes feldolgozni és az étel keménysége alapján szabályozza saját magát. A gyümölcscentrifuga két sebességű – I alacsony és II magas –  9000 – 13000 közötti fordulatszámmal.

 

Széles töltőlyuka 65 mm átmérővel biztosítja az akár nagyobb darabok feldolgozását. A készülő lé egy 450 ml kapacitású üvegbe folyik bele, rostokra való edénye 1,3 l kapacitással rendelkezik. Levekre való edénye praktikus edénnyel felszerelt, amelynek köszönhetően könnyen tárolható a hűtőben is. A készülék minőségi rozsdamentes szitával, beépített hab szeparátorral, strapabíró töltő eszközzel és praktikus tisztító kefével felszerelt.

 

A készülék negyon könnyen összeszerelhető és tisztítható, egyes részei mosogatógépben is moshatóak. Túlterhelés elleni biztosítéka és biztonsági zárrendszere nem csak Önt védi, hanem a készüléket is a nem megfelelő használat, valamint károsodás ellen.