30 hónap garancia

Tisztelt Vásárló!

Köszönjük, hogy az Ön által választott termékre vonatkozó HYUNDAI 30 hónapos GARANCIÁT kihasználta! Ezt a törvényes garancián felüli szolgáltatást nem szükséges regisztrálni, amennyiben Ön 2021.01.01. után vásárolta készülékét, magyarországi forgalmazótól. Ettől eltérő esetben a Hyundai 30 hónapos garancia szolgáltatást regisztrációval szükséges aktiválni!

Amennyiben ezen feltételek valamely rendelkezésekre nem térnek ki, akkor ezekre a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni! A HYUNDAI 30 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás céges vevőkre (jogi személyekre) vagy magánvállalkozókra nem vonatkozik. A szolgáltatást kizárólag csak természetes személyek vehetik igénybe, kereskedelmi vagy vállalkozási célból megvásárolt termékekre a fenti garancia nem vehető igénybe.

Érvényes regisztrációhoz szüksége lesz a vásárolt termékről szóló információkat tartalmazó,  vásárlási bizonylatra, vagy nyugtára, a kereskedő által kitöltött jótállási jegyre, valamint a termékre, minden tartozékával együtt.  Regisztráció esetén szükséges továbbá az űrlap végén található személyi adat feldolgozáshoz való engedély megadása!

A regisztráció kitöltése után visszaigazoló e-mailt fog kapni, amely a HYUNDAI Igazolásra utaló linket tartalmazza, ahol az Ön által kitöltött adatok lesznek megtalálhatóak.

Ezt az igazolást, amelyet kinyomtathat, vagy lementhet, tartsa meg az esetleges reklamáció esetére! Az akció szabályai ITT találhatóak!

Regisztrációs űrlap