Akció szabályai

A 30 hónap GARANCIA FELTÉTELEI

A HYUNDAI 30 hónap garancia szolgáltatást az ETA Hungary Kft. társaság nyújtja. A társaság székhelye: 1116 Budapest, Építész utca 8-12. 2.em. 7-8. Cégjegyzékszám: 01-09-962363, Közösségi adószám: HU14274619. Az ETA Hungary Kft. a HYUNDAI Televíziók kizárólagos magyarországi importőre, a jogszabályok által meghatározott kötelező garancia keretén túl, saját hatáskörben, a kijelölt eladóknál megvásárolt termékekre az eladástól számított 13. hónaptól a 30. hónap végéig külön garanciát nyújt. A 30 hónap garancia szolgáltatás a termék vásárlásától számított 30. hónap utolsó napjával befejeződik.

A 30 hónap garancia szolgáltatásra kizárólag természetes személyek jogosultak, így céges vásárlások (és jogi személyek) vásárlása esetén a törvényileg előírt, értékhez kapcsolódó garanciális idő az irányadó.

A HYUNDAI 30 hónap garancia szolgáltatása a HYUNDAI Televíziókra érvényes. A 30 hónap garancia szolgáltatás érvényesíthetősége a termékeken meg van jelölve.

A weboldalon történő aktiválást szükséges legkésőbb a vásárlástól számított 30 napon belül végrehajtani! A vásárlás dátuma a vásárlási bizonylaton található meg.

A HYUNDAI Televíziók esetében a 30 hónap garancia szolgáltatáshoz ellenőrizze a megvásárolt termék csomagolásában található jótállási jegyet.

Amennyiben 2021 január után vásárolta meg a készüléket, és az Ön termékének csomagolásában nem szerepel a jótállási jegyen a forgalmazó által nyújtott 30 hónap jótállás, úgy töltse le a https://www.hyundai-electronics.hu/jotallasi-jegy oldalról a jótállási jegyet, és kérje meg a kereskedőt, akitől a terméket vásárolta, hogy töltse ki Önnek a vásárlási bizonylat alapján az extra garancia érvényesétéhez.

A 30 hónap GARANCIA SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE – A REKLAMÁCIÓ RENDEZÉSE

  1. A 30 hónap GARANCIA érvényesítéséhez a reklamációt vagy hibát a termék eladásának a helyén vagy márkaszervizben kell bejelenteni (https://www.hyundai-electronics.hu/szerviz ).
  2. A hiba bejelentésével egyidőben be kell nyújtani:
    • Az eredeti vásárlási bizonylatot, vagy az eredeti vásárlást igazoló számlát
    • A termék csomagolásában található, kereskedő által kitöltött jótállási jegyet
    • A megreklamált terméket az összes tartozékával együtt
  1. A HYUNDAI 30 hónap garancia érvényesítési feltételei nem azonosak a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján kidolgozott garanciális feltételekkel. A HYUNDAI által nyújtott 30 hónap garancia szolgáltatásra a jelen kereskedelmi feltételek vonatkoznak.

Amennyiben a regisztráció vagy a reklamáció során nehézségekbe ütközik, akkor vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal.

E-mail: info@hyundai-electronics.hu

* A HYUNDAI 30 hónap garancia szolgáltatása a Magyarország területén megvásárolt, a fenti feltételeknek megfelelő termékekre vonatkozik. További információkért forduljon az eladóhoz!