GYIK

Televíziók

Léteznek olyan aplikációk, amelyeken keresztül vezérelni  lehet a televíziót tablettel, vagy telefonnal?

A SMART TV számára jelenleg két aplikáció érhető el:

1) SMART CENTER – az aplikáció bővíti az internetes csatlakozással felszerelt televíziók használatát és vezérlését, a tableten, vagy telefonon keresztül. Az aplikációnak köszönhetően a televíziót kényelmesen vezérelheti, a televíziós műsort egyszerűen tabletre viheti (share) és bármelyik szobából nézheti. Az aplikáció megkönnyíti az internet böngésző használatát is.

Letölthető:

Android itt iOS itt

 

2) SMART REMOTE – távirányító telefonon keresztüli kényelmes TV vezérléshez.

Letölthető:

Android itt   iOS itt

 

Milyen billentyűzet kompatibilis (támogatott és funkcionáló) a vásárolt SMART televízióval?

A televízióval kompatibilisek a Logitech® márkájú billentyűzetek [V.3.6.2. és magasabb sw verzióval felszerelt televíziók (Menü/Beállítás/További beállítások/Szoftver frissítése)].

Az összes SMART televízió vezérléséhez lehet ezt a billentyűzetet is használni, amely a SMART REMOTE és SMART CENTER aplikációnak a része. Az aplikáció letölthető tabletekre, vagy telefonokra.

 

A televízió nem képes néhány avi fájlt lejátszani. Javítható?

Nagy valószínűséggel a próblémát a használt kodekek okozzák. A TV nem támogatja a DivX kodekeket.

 

A televízió nem képes a weboldalakon lévő videókat lejátszani. Javítható?

Nem, mert a TV nem támogatja a flash videókat, amelyek a weboldalakon megtalálhatók.

 

Támogatják a Hyundai televíziók a HbbTV-t?

Minden SMART televízió támogatja a HbbTV-t.

 

Fel lehet venni a csatlakozott USB flash memóriára akkor is a műsort, ha a TV kikapcsolt állapotban van, azaz ha beállítom a műsor idejét, kikapcsolom a Tv-t készenléti állapotba a műsor fel lesz véve?

A beállított program fel lesz véve. A beállított időpontban a TV készenléti állapotba lesz, nem fog bekapcsolni. A felvétel folyamatát az elülső panelen lévő LED dióda villogása fogja jelezni.

 

Reggel 3 óra körül elkezd a TV-n lévő dióda villogni. Néha 5 percig villog, néha hosszabb ideig, néha reggelig. Szeretnék tanácsot kérni, mi a teendő anélkül, hogy ki kelljen húzni a TV-t a hálózatból? 

A LED dióda villogása a szoftver frissítés keresését jelenti, amely körülbelül hajnali 3:00-kor történik. A szoftver frissítés keresését és így a dióda villogását ki lehet kapcsolni: MENÜ/BEÁLLÍTÁS/TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSOK/SZOFTVER FRISSÍTÉSE, nyomja meg az OK-t és kapcsolja ki a keresést!

 

 

Hordozható DVD lejátszók

Lehet a hordozható DVD lejátszókat teherautóban használni?

Nem, feszültség váltó nélkül a DVD lejátszókat csak olyan gépjárművekben lehet használni, ahol 12 V áram rendszer található.

 

 

Vízszűrő kancsók

Mi a teendő, ha az új Aqua Optima csomagolásában talál egy kis vizet?

A csomagolásban lévő víz nem szokatlan. Főleg meleg helyeken fordul elő. A szűrőben lévő gyanta, amelyben a víz található okozhatja a jelenséget.

 

Mi a teendő, ha az új szűrőn keresztül nem folyik a víz?

Ezt is a gyanta okozhatja. A szűrőt merítse a vízbe kb. 5 percre és enyhén rázza ki. Utána öntsön át a szűrőn keresztül kb. 2 liter vizet és valószínűleg minden rendben lesz. 

 

 

Általános

Szükségem van a készülékemhez való használati utasításra. Hol találhatom azt?

A használati utasítás szinte minden termékhez a termék részleteknél található meg, a „HASZNÁLATI UTASÍTÁS” fül alatt. A használati utasítást le lehet menteni pdf formátumba. Ha nem találja a terméknél a használati utasítást, forduljon hozzánk kérdésével!