Borhűtő Hyundai

Szereti a finom, minőségi borokat, de nem engedheti meg magának, hogy legyen egy saját borospincéje?

Akkor pontosan az Ön számára találtuk ki ezt a megoldást! Hyundai otthoni borhűtők bármilyen konyhába, lakásba, házba, vagy hétvégi házba! Minden olyan ember vágyát kielégíti, aki nem csak a vörös és fehér bor közötti különbséget látja.

 

A Hyundai VIN 6 borhűtő ideális hőmérsékleti körülményeket biztosít kedvenc bora számára, közvetlen otthonában, pl. egy kisebb nappaliban. Lehetővé teszi az optimális hőmérséklet beállítását 8-18 °C között akár 6 db, 8×33 cm maximális méretű boros üvegre. A borhűtő érintő vezérlése nagyon könnyű és gyors. Az aktuális belső hőmérsékletet a kék háttér világítású LED kijelzőn mutatja, érintő vezérlése nagyon könnyű és gyors.


Előnyei közé tartozik még a LED világítása, amely a belső tér kényelmes és praktikus világítását biztosítja, pl. sötét környezetben lévő elhelyezés esetén, vagy éjszakai órákban. Felvezető hűtőrendszernek köszönhetően a borhűtő működése nagyon csendes és rezgésmentes, így működésével egyáltalán nem zavar senkit. Energia fogyasztása A+ osztály.

 

Nincs mást teendője, csak foglaljon helyet kényelmesen és élvezze otthonában kedvenc borait!

Borhűtő Hyundai VIN 6

* Energia osztály A+
* Belső kapacitás 16 l
* Beállítható hőmérséklet 8–18 °C
* Kapacitás 6 üveg
* Üveg max. mérete 8 x 33 cm
* Kék LED kijelzőn az aktuális belső hőmérséklet jelenik meg
* Stílusos erintő vezérlés jkönnyű és egyszerű
* Belső LED fény a belső rész kényelmes világítását biztosítja, a sötét környezetben lévő elhelyezés, vagy esti órákban való használat esetén
* Félvezető hűtőrendszer csendes működést vibrációk nélkül biztosítja
* Energia fogyasztás 0,27 kWh/24h
* Teljesítmény felvétel 50 W
* Zajszint 38 dB