Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomás

Csúcsszuper, remekül felszerelt időjárás állomás animált előrejelzéssel, szélmérővel, esőmérővel és az érezhető hőmérséklet és mért adatok memória kijelzésével.

Időjárás előrejelzés

A Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomás a márka újdonságai közé tartozik. Jól látható LCD kijelzővel és animált időjárás előrejelzéssel felszerelt. Elérhető a barometrikus nyomás értéke, akár grafikon formában is az utolsó 6 óra alapján.

Természetes a belső és külső hőmérséklet és relatív páratartalom megjelenése. Az időjárás állomás akár 3 külső szenzorból is képes jelet fogadni.

Szélsebesség és az érezhető hőmérséklet mérése.

Néhány embernek nem elég csupán az időjárás előrejelzése. A Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomáshoz szélmérő is tartozik. A szélsebesség jól látható a kilométer/órában, méter/másodpercben, csomóban, vagy a Beaufort-skálán. A szélirány információ (akár 16 irány), vagy az érzhető hőmérséklet jelzés (WINDCHILL) sem hiányzik. Az érezhető hőmérsékletet a szélsebesség, levegő hőmérséklet és páratartalom alapján számolja ki, ennek köszönhetően mindig előre tudhatja, hogy hogyan fogja magát a szabadban érezni. A kijelzőn úgynevezett belső és külső heat index („hő kényelem” a levegő hőmérséklete és páratartalma alapján) és dew point (hőmérséklet, amelynél a levegőbeli pára kondenzációja kezdődik) információi találhatóak meg.

Eső mennyiség mérése

A Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomás egyik egyedülálló tartozéka az esőmérő. Lehetővé teszi az utolsó napi, heti, havi, vagy teljes eső mennyiség megjelenítését. Az időjárás figyelői számára nagyon hasznos nem csak az utolsó 6 napi, heti, vagy havi eső mennyiségről szóló információ, grafikonos megjelenéssel, hanem a maximális és minimális külső és belső hőmérséklet, páratartalom, heat index, dew point, szélsebesség és windchill hőmérséklet is.

Óra és ébresztőóra

A Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomás idejét a Frankfurtból származó DCF 77 rádió jel vezérli, aminekköszönhetően az időt mindig pontosan mutatja. Nagyon hasznos a Snooze funkcióval felszerelt ébresztőórája és a pontos dátum megjelenése is.

Tápellátás

A Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomás tápellátását a hálózati tápkábel biztosítja. Az elemeket csak áramszünet esetén szükséges használnia az adatok elvesztésének elkerülése érdekében. A szélmérő és az  esőmérő tápellátását két AA típusú elem biztosítja, főegységébe pedig három darab elem betétele szükséges.

Az időjárás állomás méretei (m x sz x mé): 9 x 17 x 6 cm, súly 812 g.

Szeretné pontosan tudni az aktuális és előrelátható időjárást, a szélerőről és érzés hőmérsékletről szóló információkat is beleértve? Érdekli Önt az eső mennyisége és a mért adatok memóriája? Akkor tökéletes  megoldás lehet az Ön számára a Hyundai WS 2077 R WIND időjárás állomás!


Előző